Prim-Vol Trade Kft. » Solaris Vacanza

Solaris Vacanza

 

Engedélyezd a Javascript és Flash alkalmazások futtatását a(z) Flash videó megtekintéséhez.

Jellemző

 Solaris Vacaza-t hosszútávú utazásra tervezett busz. Küllemét a Berlin IFS Designatelier FT Studio tervezte. A Vacanza első pillantásra felismerhető, jellegzetességei a karosszéria egyedülálló ék alakú kontúrja, a trapéz alakú oldalablakok, a tetőre felnyúló első szélvédő merész és dinamikus görbülete és a lekerekített élei. Az utasok kényelmes állítható, kartámasszal felszerelt üléseken utazhatnak, klimatizált utastérben élvezhetik az audió-vizuális rendszert, tágas és korszerű konyha, WC szolgálja kényelmüket. A Vacanza-ra jellemző a nagy kapacitású csomagtér, és a fejük feletti polc, amik képesek tárolni mindent, ami egy nyaraláshoz szükséges. A Vacanza kényelmes munkakörülményeket biztosít a vezető számára, teljesen állítható ülés, légkondicionált kabin, állítható kormánykerék és egy légkondicionált hálófülke, belső telefonrendszerrel felszerelve, amely megkönnyíti a kommunikációt a sofőrök között. A sofőr munkáját segíti a GPS rendszer is. 

  Technical data

 

Solaris Vacanza 12

Alkalmazása Távolsági túristabusz
Sorozat Vacanza 12
Hossz./Szél./Mag. 12000/2550/3830 [mm]
Űlőhelyek száma 49+1+1***, 44+1+1****

 

Solaris Vacanza 13  

Alkalmazása Távolsági túristabusz
Sorozat Vacanza 13
Hossz./Szél./Mag. 12900/2550/3860 [mm]
Űlőhelyek száma 53+1+1***, 48+1+1****

 

 Konstrukció

 A Vacanza masszív felépítése biztosítja a tartósságát és a legmagasabb szintű biztonságot. A karosszéria rozsdamentes acélból készült a vízelvezető csatornákon plusz réteggel. A karosszéria merevségéhez hozzájárul a nyújtott trapéz alakú ablakok. Baleset esetén, a Vacanza felépítésének köszönhetően az utastér kevésbé sérül, megvédve az utasokat. Az erős és rugalmas DAF motor- névleges teljesítménye 428lóerő – biztosítja a dinamikus haladást. Hidraulikus szervokormány és a kormányzott harmadik tengely a 13 méteres Vacanza változatban, jelentősen javítja a busz kormányozhatóságát. Hatékony és biztonságos fékezést biztosít a kétrendszerű fékrendszer, ami bizonyított a tesztpályákon is. A tárcsafék található az összes keréken, hatékony fékezés biztosít az intarder és EBS rendszer.

 

 Komfort

 Az utasok kényelmes állítható, kartámasszal felszerelt üléseken utazhatnak, klimatizált utastérben élvezhetik az audió-vizuális rendszert, korszerű konyha és tágas WC szolgálja kényelmüket. Nagy tároló rekeszek, hogy ne kelljen semmit sem otthon hagyni és kellemes legyen az utazás. Kényelmes munkakörülményeket biztosít a vezető számára, a minden irányban állítható ülés, a légkondicionált kabin, az állítható kormánykerék és egy légkondicionált hálófülke, belső telefonrendszerrel felszerelve, amely megkönnyíti a kommunikációt a sofőrök között. A műholdas navigációs rendszer is rendelkezésre áll, hogy segítsen megtalálni az utat a legeldugottabb helyekre is..

 Képgaléria