Prim-Vol Trade Kft. » Solaris InterUrbino

Solaris InterUrbino

 

  
solarisbus

 

 Jellemzők

 A Solaris InterUrbino a helyközi közlekedésben mutatja meg tudását. Egy igazi mindenes, mindenféle igényt kielégít, ez a Solaris új csillaga. Az ügyfelek, igényeiknek megfelelően könnyen választhatnak a négyféle specifikációs csomag közül. A Solaris InterUrbino egy újabb lépcsőfok a gazdaságosság és a kényelem terén. Használható akár egy nagy kapacitású iskolabuszként, vagy egy prémium minőségű távolsági buszként – sikeresen teljesíthet közszolgálati járműként és a magánszektorban is.

Solaris InterUrbino

Képgaléria

 Felépítmény

  A kényelem és az élettartam szolgálatába áll a robusztus alváz és a karosszéria kialakítása. A váz teljes egészében rozsdamentes acélból készült, míg a tető és az oldalsó panelek rozsdamentes acélból és alumíniumból. Ezen anyagok alkalmazása teszi lehetővé a hosszú élettartamot mindenféle időjárási körülmény között.

 

 Felhasznált technológiák

 A Solaris InterUrbino szem előtt tartja a környezetvédelmi szempontokat. A motor a legújabb dízel technológiát alkalmazza, mely megfelel a legújabb európai kibocsátási normáknak. Az alacsony károsanyag-kibocsátás garantálja, hogy tiszta maradjon a levegő, a busz utvonalán.

 

 Tesztek

 A Solaris InterUrbino-t,-tervezésekor figyelembe vették az ügyfelek igényeit és-alávetették számos tartóssági tesztnek. Mindenféle útviszonyon aprólékosan megvizsgálták, kipróbálták a dinamikus reakciókat extrém helyzetekben is. Ennek eredményeként az InterUrbino-n utazva, a vezetők magabiztosak és az utasok biztonságban érezhetik magukat.

 

 Komfort

 Könnyen és kényelmesen használható a széles egy- vagy kétszárnyú ajtó, amin át gyorsan pár lépés alatt elérhető a belső utasfolyosó. Mozgássérült kerekesszékes emberek a középső ajtón opcionálisan felszerelhető felvonó segítségével felszállhatnak és utazhatnak. A Solaris InterUrbino belső kialakítása előtérbe helyezi az utasok és a sofőrök kényelmét. A 12 méteres buszon 55 utas utazhat a kényelmes üléseken. Minden kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető a fej feletti csomagtartókon, ami ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát a kellemes belső tér érdekében. A nagy panoráma ablakok nyújtotta látvány és a légkondicionált hőmérséklet biztosítja a kényelmes utazást minden alkalommal. A legfiatalabbakról is gondoskodik az InterUrbino: a Solaris kialakíthat opcionálisan felszerelhető csecsemők számára kialakított üléseket, amely biztosítja a lehető legbiztonságosabb utazást, a legfiatalabb generáció számára. A padló alatt, nagy térfogatú rakodótér áll rendelkezésre, hogy ne kelljen otthon hagynia semmit. 

 Helyközi járatokon alkalmazva a Solaris InterUrbino középső ajtójával szemben székek helyezhetőek el.
A magánszektorban hatékony és gazdaságos megoldást jelent, használható járművet biztosít a nagy létszámú csoportok számára is.
Az InterUrbino vezetője egy teljesen modern, az előírásoknak megfelelő munkakörnyezetben végezheti munkáját. A könnyen elérhető kezelőszervek, az energonómikus kialakítás segít a biztonságos vezetésben.

 A Solaris InterUrbino a karbantartásról sem feledkezik meg: minden alkatrész könnyen elérhető az egész buszon, így a InterUrbino egy sokoldalú és vonzó választás minden szempontból.