Prim-Vol Trade Kft. » Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

 

Projekt neve: GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására

 

Projekt azonosító: GINOP-5.2.4-16-2016-00058

 

Projekt leírás:

A gyakornoki program lehetőséget adott a cég számára, hogy sor kerüljön 4 fő  munkanélküli fiatal kilenc hónapos foglalkoztatására, amelyet követ a négy és fél hónapos továbbfoglalkoztatás. A gyakornokok mentorálását többéves tapasztalattal rendelkező szakember végezte, aki a szakmai ismeretanyag átadásával további iránymutatást nyújtott a rábízott fiatalok részére. A mentor biztosította a pályakezdők számára a szakmai technológiák, fortélyok elsajátítását, a szakmai segítő és értékelő feladatokat, illetve a Kft. mindennapos működésbe történő bekapcsolódást

A gyakornokok a projekt végére feladatukat önállóan ellátni képes munkavállalókká váltak, akiknek szaktudása, mind a mostani munkahelyükön, mind más munkáltatónál történő elhelyezkedés esetén lényegesen magasabb szintű, mint az azonos évfolyamon végzett társaiké.

A projekt keretén belül a 4 fő gyakornok 9 hónapon keresztül járó bér- és járuléktámogatásából, továbbá a cégen belüli segítő mentor bérpótlékából és az új munkahelyek tárgyi feltételeinek kialakításának támogatásából állt, amely a gyakornokok foglalkoztatása során a munkájuk elvégzéséhez szükséges eszközök, berendezések beszerzésére irányult.

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége: Prim-Vol Trade Kft. 4030 Debrecen Ozmán utca 3.

 

Támogatási összeg: 11,36 millió forint (100%-os támogatás)

 

Projekt lejárati idő: 2018.04.01.

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: Debreceni Szakképzési Centrum

 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapja: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

 

A Közreműködő Szervezet honlapja: Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség

 

 

magyarorszag-kormanya europai-unio-befeketetes-a-jovobeszechenyi_2020