Prim-Vol Trade Kft. » Solaris Urbino MetroStyle

Solaris Urbino MetroStyle

 

solarisbus
 

Jellemzők

 

Az új nagyvárosi formatervezés, amely szinte minden busz- és trolibuszmodellre alkalmazható – bármilyen hosszúságú és bármilyen hajtóművel. A Solaris ugyanazt az utasterhelést tudja biztosítani a járművekben, legyen a MetroStyle, vagy a standard változatban. A busz új elülső kialakítása ellenére a gyártó ugyanazt a munkaterület-kényelmet nyújtja a vezetők számára – az ülés helyzetének és a vezetőfülke ergonómiájának szempontjából. A hagyományos tükrök helyett a Solaris innovatív digitális tükröket kínál, amelyek minden bizonnyal növelik a vezető kényelmét, de mindenekelőtt a biztonságot.

 

MetroStyle – premier

A buszok jellegzetes és dinamikus villamosmegjelenése a MetroStyle kialakításában a tömegközlekedés legújabb trendjeire adott válasz. Az ebben a kialakításban szereplő járműveket kifejezetten a BRT (Bus Rapid Transit) rendszerek kiszolgálására fejlesztették ki. Az új MetroStyle generáció a mérnöki ismeretek mély integrációjának, a tervezők kreativitásának és a menedzsment stratégiai céljainak az eredménye. Ebben a tekintetben a Solaris termékcsaládjában az új MetroStyle megjelenést prémium formatervezési változatnak tekinti.

 

Trollino 24

A Brüsszelben a Busworld 2019-ben a Solaris bemutatta az új MetroStyle kialakítást a kétcsuklós Trollino 24 trolibuszon. Ez a konkrét buszhossz tökéletesen alkalmazkodik erősen urbanizált nagyvárosokhoz és a legforgalmasabb, speciális gyorsútvonalakhoz.

 Képgaléria