Prim-Vol Trade Kft. » Solaris Urbino Low Entry (LE)

Solaris Urbino Low Entry (LE)

 

 

solarisbus

 

Solaris Urbino Low Entry

Jellemzők

 A Solaris Urbino LE egyesíti az alacsony padló előnyeit a hátsó hagyományos magas felépítésű részekkel. A busz alacsony eleje és közepe megkönnyíti az utasok be- és kiszállását. A hátsó magas padló lehetővé teszi a kevésbé komplikált hagyományos hajtáslánc alkalmazását. A Solaris Urbino LE a legszigorúbb kipufogógáz-kibocsátási normáknak is megfelelő korszerű motorokkal van felszerelve.

 

 Alacsonypadlós változatok a következő tipusokból készülnek: Alpino 8,9, Urbino 12 és Urbino 15.

 Az Urbino 12 LE és 15 LE Urbino létezik CNG változatban is. Az Alpino 8,9 LE a hossza 8,9 méter, szélessége 2,4 méter, így a legkisebb a Solaris Low Entry autóbuszok közzött. Azzal a céllal készült, hogy nagy személyszállító kapacitást biztosítson kanyargós utakon vagy szűk utcákban.

 

 A Solaris Urbino CNG, 12, 15 és 18 méteres sűrített földgáz meghajtású városi busz. Az alkalmazott technológia akár 85%-kal is csökkenti az átlagos károsanyag-kibocsátást, bizonyos káros anyagoknál ez a 100%-ot is elérheti. A Solaris Urbino CNG így megfelel a legigényesebb környezetvédelmi előírásoknak is.

 

 A Solaris Urbino Low Entry ideális megoldás az elővárosi és távolsági útvonalakon is. A magas minőségű dizájnos belső biztosítja a hosszabb távú utazás kényelmét.

 

Solaris Urbino 8,9 LE

Képgaléria

 

 

Solaris Urbino 12 LE

Képgaléria